Tájékoztatás a Dialóg Campus Kiadó átalakulásáról

   Tisztelt Szerzőnk!

 
A Dialóg Campus Kiadó 2016. augusztus 1-jétől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kiadójaként folytatja tovább tevékenységét.

Profilunk az egyetem képzésterületeinek megfelelően, az államtudomány, közigazgatás-tudomány, nemzetközi és európai tanulmányok, nemzetbiztonság, hadtudomány és rendészettudomány területén egyetemi szakkönyvekkel, tankönyvekkel és jegyzetekkel bővül. E tudományterületek meghatározó idegen nyelvű munkáinak magyarra ültetését és az egyetem magas színvonalú, tudományos folyóiratainak megjelentetését ugyancsak fontos küldetésünknek tartjuk. Ugyanakkor megőrizzük és továbbvisszük a Dialóg Campus Kiadó hagyományosan gondozott szakterületeit és könyvsorozatait. Változatlanul kiadói profilunk részét képezik a nagy hagyományokkal rendelkező jogtudományi, regionális tudományi, földrajztudományi, sporttudományi, műszaki tudományi, orvostudományi, médiatudományi és a pedagógiatudományi monográfiák, egyetemi tankönyvek és segédkönyvek.

A Dialóg Campus Kiadó könyv- és lapkiadóként jövőbeli tevékenységét változatlan nyitottsággal végzi az ország valamennyi egyetemének és tudományos kutatóintézetének irányába. Célunk, hogy a hazai szakkönyvkiadás meghatározó szereplőjévé váljunk, és biztos szakmai bázisa legyünk szerzőinknek a tudományos és szakkönyvek publikálásához.

Köszönjük megtisztelő bizalmát, és bízunk benne, hogy a jövőben is partnerek lehetünk az értékteremtésben, a tudományos művek kiadásában és terjesztésében, amely küldetés iránt elkötelezettek vagyunk és maradunk.

Budapest, 2017. június 19.


Petró Ildikó, ügyvezető
Dialóg Campus Kiadó

 

 

Alkotásra fel! (Pályázati felhívás 9-14 éves fiataloknak)

2014. 11. 21.

Ha tetszett a Klaudia és az első csók című regény, és szívesen végiggondolnád, hogy mi is történt a divatbemutatón, akkor írd meg nekünk, és a legjobb történeteket leközöljük a Klaudia – Ezek a fiúk...?! című negyedik kötetben.

teljes hír »

Ifjúsági regénysorozatunkhoz szerzőket keresünk

2014. 07. 28.

Az SMS-Könyvek ifjúsági regénysorozathoz szerzőket keresünk! E könyveink elsősorban a 9-14 éves lányoknak szólnak. Örömmel vesszük azoknak az íróknak, szépíróknak a megkeresését, akik szívesen írnának e korosztálynak négy-öt szerzői ív terjedelmű, izgalmas, fordulatos történetet.

teljes hír »

Törzsasztal a Dialóg Kaptár Könyvesboltban!

2010. 11. 30.

A személyes jó kapcsolat és a gördülékeny kommunikáció érdekében törzsasztalt rendeztünk be a pécsi Tudásközpontban található exkluzív könyvesboltunkban.

teljes hír »

A kézirat leadásának formai követelményei

2008. 02. 15.

Tisztelt Szerzőnk!

A kézirat leadását megelőzően, kérjük, olvassa el tájékoztatónkat az alapvető formai és tartalmi elemekről, a kézirat átadásának módjáról.
Köszönjük, hogy időt szán közös munkák gördülékenyebbé tételéért a tájékoztató elolvasására. Amennyiben kérdése merülne fel, a tájékoztatóban műszaki szerkesztőnk személyes elérhetőségeit is megtalálja.

Dialóg Campus Kiadó

 

teljes hír »

Keresés
ÚJDONSÁGOK
Dialóg Life


Könyvesboltjaink

Dialóg Eötvös és

HVG-ORAC Könyvesbolt

1053 Budapest, Károlyi u. 17.
Telefon: 06-1-269-95-33
E-mail: vasarlas@dialogcampus.hu
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 10.00–18.00-ig

 

Dialóg Kaptár Könyvesbolt

7622 Pécs, Universitas u. 2/a
(a Tudásközpont mélyföldszintjén)
Telefon: 06-72-501-630
E-mail: kaptar@dialogcampus.hu
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 9.00–12.00-ig és 12.30–17.30-ig

Hírlevél

Online
ügyfélszolgálat