Hírek és események

Ünnepi Könyvhét 2014

2014. 07. 18.


Minden idők egyik legszerencsésebb Ünnepi Könyvhetét zárhattuk. Az éves rendes könyvheti esőzések idén elkerülték a rendezvényt, ami joggal lepte meg a rutinosabb közönséget. Ezzel együtt elmaradt a vihar miatti meghitt összezsúfolódás a ponyvák alatt, olvasóink gyors bemenekítése a standunk falai közé. Ám kiderült, hogy nincs szükség az időjárás segítségére, a látogatók nyitottak, érdeklődőek és a standhoz zsúfolódnak beszélgetni akkor is, ha éppen nem esik.


 
A Dialóg Life sorozat legújabb kötetei álltak az érdeklődés középpontjában. Az idei könyvhétre egyik kedvenc szerzőnk, Verena Kast A léleknek idő kell című könyvét jelentettük meg. A könyv láttám felcsillanó szemekből és a könyvnek ismeretlenül is bizalmat szavazó új olvasók nagy száma azt jelzi számunkra, hogy nem csak mi kedveljük a szerző igényes, elmélyült munkáit. A nagy sikerű Michel Winterhoff könyvek után, idén újabb gyermekneveléssel kapcsolatos könyvvel bővült a sorozat: Albert Biesinger Gyermekeink és a hit - Miért olyan fontos a vallásos nevelés? című rendkívül aktuális problémát boncolgató könyve a nehéz gyermeki kérdések megválaszolásában, a hithez való pozitív viszony kialakításában kíván segíteni. Komoly sikerként könyveltük el, hogy az életmód-tanácsadó könyvektől inkább idegenkedő férfiak figyelmét is sikerült lekötnünk A férfiak másképp öregszenek - Használati útmutató az ötven felettiekhez provokatív című Life-könyvvel, így hölgytársaságuk kedvére böngészhetett.

Noha a Vörösmarty téren ezen a hétvégén inkább szórakozást keres a közönség, a HVG-ORAC 10%-os ünnepi kedvezménye sokakat odavonzott a  könyvespolchoz. Ahogy Ernst Neufert Építés- és tervezéstan című tavasszal megjelent munkája, vagy Fischer Ferenc A kétpólusú világ című atlasza is boldog mosolyt csalt az ártatlan könyvheti nézelődőknek álcázott jogászok, mérnökök és történészek arcára.

Köszönjük, hogy eljöttek, sokat jelent a kiadó számára, hogy megosztották velünk véleményüket, javaslataikat, élményeiket a könyvekről és minden másról is. Találkozzunk egy év múlva ugyanitt!

Hozzászólások
Keresés
ÚJDONSÁGOK
Dialóg Life


Könyvesboltjaink

Dialóg Eötvös és

HVG-ORAC Könyvesbolt

1053 Budapest, Károlyi u. 17.
Telefon: 06-1-269-95-33
E-mail: vasarlas@dialogcampus.hu
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 10.00–18.00-ig

 

Dialóg Kaptár Könyvesbolt

7622 Pécs, Universitas u. 2/a
(a Tudásközpont mélyföldszintjén)
Telefon: 06-72-501-630
E-mail: kaptar@dialogcampus.hu
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 9.00–12.00-ig és 12.30–17.30-ig

Hírlevél

Online
ügyfélszolgálat