Hírek és események

Kezdje velünk az évet!

2016. 01. 11.

Érdemes betérni könyvesboltjainkba, hogy naprakészen kezdje az évet. Megtalálja nálunk a jogászok hagyományos évindítóját, a 2016-os Jogásznaplót és zsebnaplót, ami megkönnyíti az év tervezését, átláthatóvá teszi a várható változásokat, hogy időben felkészülhessen rájuk.

Megjelent Nagy Klára könyve, a  Fejezetek a választások adatkezlési kérdéseinek köréből, amely rendszerezett ismereteket nyújt a választások során felmerülő adatkezelési kérdésekről. Környezettudományi könyvkínálatunk pedig Varjú Viktor Környezetpolitika és/vagy területfejlesztés című monográfiájával bővült.

Dialóg Life könyvsorozatunk legújabb kötete a gyászfeldolgozás nehéz témájával foglalkozik. Chris Paul Ne féljünk mások könnyeitől című könyvét nem csak gyászterapeuták és a szociális vagy egészségügyi területen dolgozó segítő szakmák munkatársainak ajánljuk, hiszen mindazokhoz szól a szerző, akik szeretnének szembenézni saját félelmeikkel, hogy valódi támaszt nyújthassanak gyászoló barátjuknak, párjuknak.

Jogi szakvizsga segédkönyvek sorozatunk is folyamatosan frissül, követve a jogszabályok és vizsgakövetelmények változásait, hogy megkönnyítsük a szakvizsgázók felkészülését. Hamarosan megjelenik a Munka és társadalombiztosítási jog szakvizsgakönyv aktualizált, átdolgozott kiadása.

Kövessen minket a Facebookon, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen a megjelenésekről, hírekről és kedvezményekről.

Köszönjük bizalmát, tartson velünk 2016-ban is!

Hozzászólások
Keresés
ÚJDONSÁGOK
Dialóg Life
  • A munka élvezetének titka - A tevékenység adta siker és életöröm
  • Gyermekeink és a hit
  • Érted vagyunk - 10 tanács szülőknek
  • A lustaság dicsérete - Amikor a fegyelem és buzgóság csak ártanak
  • Ne féljünk mások könnyeitől - Hogyan segítsük gyászoló barátainkat és hozzátartozóinkat?


Könyvesboltjaink

Dialóg Eötvös és

HVG-ORAC Könyvesbolt

1053 Budapest, Károlyi u. 17.
Telefon: 06-1-269-95-33
E-mail: vasarlas@dialogcampus.hu
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 10.00–18.00-ig

 

Dialóg Kaptár Könyvesbolt

7622 Pécs, Universitas u. 2/a
(a Tudásközpont mélyföldszintjén)
Telefon: 06-72-501-630
E-mail: kaptar@dialogcampus.hu
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 9.00–12.00-ig és 12.30–17.30-ig

Hírlevél

Online
ügyfélszolgálat