Hírek és események

2015. június 4-8 között jöjjön el az Ünnepi Könyvhétre!

2015. 05. 29.

A könyvhét teljes időtartama alatt, csütörtöktől hétfőig megtalál bennünket a megszokott Vörösmarty téri helyszínen. Ismerkedjen meg újdonságainkkal, mondja el véleményét nekünk és találkozzon szerzőinkkel. És nem utolsósorban szerezze be könyveinket 30-40% kedvezménnyel! A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén is ott lesznek velünk a HVG-ORAC Kiadó kötetei, kivételes 10% kedvezménnyel.

Újdonságainkat és standunk ifjúsági- és gyermekprogramjait ajánljuk.

DIALÓG LIFE könyveinkkel az elmúlt fél évben a családi élet kérdéseit jártuk körül. Könyvheti újdonságként egy agyonhallgatott téma, a testvéri szeretet és rivalizálás természetrajzát és kulturális megjelenéseit feldolgozó kötetetet ajánlunk. A Testvérek - Szeretet és versengés szerzője, Horst Petri pszichoanalitikus, terapeuta korosztályonként tárgyalja a testvérek kapcsolatának dinamikáját.

A Klaudia ifjúsági regénysorozatunk ötödik, s egyben záró kötete felkerült a 86. Ünnepi Könyvhét hivatalos újdonságai közé. Fedina Lídia Klaudia - Nyár, lovak, szerelem című könyve a 8-14 éves korosztálynak szól, most kifejezetten nyári kiadásban, szünidei kalandokkal. A sorozat a 13 éves Péterffy Mária, azaz Klaudia egy tanévének történetét meséli el, különleges tanév ez, hiszen a lány új iskolában kezd ősszel, s már rögtön az elején kiderül: különleges képessége van arra, hogy kisebb-nagyobb zűrök középpontjába kerüljön.

A teljes sorosorozat megtekinthető ide kattintva.

1. Klaudia és az új gimi
2. Klaudia - Szerelem a láthatáron
3. Klaudia és az első csók
4. Klaudia - Ezek a fiúk
5. Klaudia - Nyár, lovak, szerelem

Program: 2015. június 5-én, pénteken 13.30-tól várja olvasóit a regénysorozat írója, Fedina Lídia.

Program: 2015. június 6-án, szombaton 10 órától Szondy Zsuzsannával, a Csodakert című nyelvi készségfejlesztő szerzőjével játszhatnak a gyerekek: rímes találóskérdések és mondókák várnak megfejtésre.

A könyvheti forgatagban kószáló, tudományos érdeklődésű olvasók számára a nemrég megjelent pedagógiai témájú, a bölcsödés korosztály intézményi nevelésének tankönyveként régóta várt kétkötetes Első lépések a művészetek felé című könyvet ajánljuk.

Program: 2015. június 6-án, szombaton 15 órától a könyv egyik szerzője, Hegedűsné Tóth Zsuzsanna, az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolai Karának oktatója, zenei foglalkozások népszerű vezetője tart ZENEI JÁTSZÓHÁZat gyerekeknek.

Hozzászólások
Keresés
ÚJDONSÁGOK
Dialóg Life


Könyvesboltjaink

Dialóg Eötvös és

HVG-ORAC Könyvesbolt

1053 Budapest, Károlyi u. 17.
Telefon: 06-1-269-95-33
E-mail: nemeth.istvan@dialogcampus.hu
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 10.00–18.00-ig

 

Dialóg Kaptár Könyvesbolt

7622 Pécs, Universitas u. 2/a
(a Tudásközpont mélyföldszintjén)
Telefon: 06-72-501-630
E-mail: kaptar@dialogcampus.hu
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 9.00–12.00-ig és 12.30–17.30-ig

Hírlevél

Online
ügyfélszolgálat