hu
 • en
 • 0

  Mert a világ változik - Szenvedélyem a politika – tapasztalatok és távlatok

  – Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

  Edmund Stoiber Németország egyik meghatározó konzervatív politikusa. Kiváló – és ellenfeleit nem kímélő – szónok. Határozott, nemegyszer kemény, egyenes fogalmazása, nagy népszerűséget szerzett magának és pártjának Európa-szerte, de mindenekelőtt Bajorországban. Könyvében mérleget von pályájáról, politikai barátai és ellenfelei politikájáról, visszatekintve mozgalmas élete hét évtizedére. Politikai felelősségtudata töretlen, változatlanul a fejlődést tartja szem előtt – mert ahogy a könyve címében írja: a világ változik. Egy szenvedélyes demokrata elkötelezett védőbeszéde ez, Bajorország, Németország és Európa politikai formálása mellett.

  A könyvbemutatóról:

  http://www.hirado.hu/2016/03/09/a-felelossegtudatrol-ir-konyveben-edmund-stoiber/

  http://www.fidesz.hu/hirek/2016-03-09/bemutattak-edmund-stoiber-volt-bajor-miniszterelnok-konyvet/

  http://magyarhirlap.hu/cikk/49737/Egyseges_Europa_kell_a_fennmaradashoz

  Termék adatok
  ISBN:
  978-615-5376-73-3
  Méret:
  B5
  Oldalszám:
  336
  Megjelenés éve:
  2016
  Kötés:
  keménytáblás

  Megrendelés

  Nyomtatott
  4.980Ft
  3.984Ft

  Edmund Stoiber Németország egyik meghatározó konzervatív politikusa. Kiváló – és ellenfeleit nem kímélő – szónok. Határozott, nemegyszer kemény, egyenes fogalmazása, nagy népszerűséget szerzett magának és pártjának Európa-szerte, de mindenekelőtt Bajorországban. Bajorország – amelynek élén tizennégy évig állt – ma Németország – és ezzel a világ – egyik legfejlettebb tartománya. A nagypolitikától csak funkciókban vált meg, mert máig Németország azon véleményformálói közé tartozik, akikre nemcsak hazájában, hanem Európa-szerte és világszinten is odafigyelnek.

  Könyvében mérleget von pályájáról, politikai barátai és ellenfelei politikájáról, visszatekintve mozgalmas élete hét évtizedére. Politikai felelősségtudata töretlen, változatlanul a fejlődést tartja szem előtt – mert ahogy a könyve címében írja: a világ változik. Egy szenvedélyes demokrata elkötelezett védőbeszéde ez, Bajorország, Németország és Európa politikai formálása mellett.

  NKE Könyvesbolt (Oktatási Épület)
  1083 Budapest, Üllői út 82.

  Dialóg Eötvös és HVG-ORAC Könyvesbolt
  1053 Budapest, Károlyi u. 17.

  Dialóg Kaptár Könyvesbolt
  7622 Pécs, Universitas u. 2/a

  Kosár tartalma

  ingyenes kiszállítás
  Pénztárhoz