hu
 • en
 • 0

  Ringató - Énekeljünk együtt magyar népdalokat!

  – Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

  A Ringató gyönyörű népdalai egy különleges grafikákkal díszített családi énekeskönyvben.


  Termék adatok
  ISBN:
  9789639950481
  Méret:
  21x23 cm
  Oldalszám:
  48
  Megjelenés éve:
  2011
  Kötés:
  keménytáblás

  Megrendelés

  Nyomtatott
  3.480Ft
  2.784Ft

  A Ringató - Énekeljünk és játsszunk a legkisebbekkel! könyv sikere után - amely elsősorban a foglalkozások játékait gyűjtötte egybe - Gállné Gróh Ilona és a Dialóg Campus Kiadó elhatározták, hogy egy újabb könyvvel örvendeztetik meg a Ringató-foglalkozások "rajongótáborát".

  A Ringató - Énekeljünk együtt magyar népdalokat! című, CD-melléklettel megjelenő könyv a már eddig is közösen énekelt népdalokat tartalmazza; továbbá Ilona olyan dalokat is összeállított, amelyek egyelőre kevésbé ismertek, de úgy gondolta, hogy különlegesen szép zenei tulajdonságaik miatt a Ringatósoknak meg kell ismerniük őket.

  A könyv színvonalát emeli, hogy a dalokat Poszpisek Márta szemet gyönyörködtető grafikái illusztrálják. Gállné Gróh Ilona általa nagyra becsült, a zene és népzene területén meghatározó személyiségek idézeteit gyűjtötte egy csokorba, hogy a Ringatósok is megismerhessék ezen szép, értékes gondolatokat.

  A könyvhöz tartozó CD-n Szalóki Ági mellett a fiatal generáció nagyszerű népdalénekeseit is hallhatjuk: Márczi Annát, Nemcsics Kingát, Holló Noémit és Venczel Mónikát.

   

   

  NKE Könyvesbolt (Oktatási Épület)
  1083 Budapest, Üllői út 82.

  Dialóg Eötvös és HVG-ORAC Könyvesbolt
  1053 Budapest, Károlyi u. 17.

  Dialóg Kaptár Könyvesbolt
  7622 Pécs, Universitas u. 2/a

  Kosár tartalma

  ingyenes kiszállítás
  Pénztárhoz