hu
 • en
 • 0

  A környezet-gazdaságtan alapjai (Perfekt Kiadó)

  – Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!
  A jelen kiadvány – melynek megírásában több felsőoktatási intézmény oktatói és kutatói vettek részt – elsődleges célja a szemléletformálás, a környezettudatos, a környezet állapotáért felelősséget érző, a potenciális szennyezést megelőző, illetve minimálisra csökkentő gondolkodásmód kialakítása.
  Szerző: Medvéné Dr. Szabad Katalin
  Termék adatok
  ISBN:
  9789633945964
  Oldalszám:
  280
  Megjelenés éve:
  2005
  Kötés:
  keménytáblás

  Megrendelés

  Nyomtatott
  3.690Ft
  Az ezredforduló és a XXI. század kezdete, továbbá hazánk Európai Unióba történő integrálódása a környezetvédelem területén is új kihívásokat jelent. Olyan globális problémákkal kell megbirkóznunk (pl. a népesség növekedése, élelmezési problémák, beszűkülő vízkészletek, súlyosan szennyezett környezet, éghajlat destabilizáció, nyersanyagok és energiahordozók kimerülése stb.), melyek megoldásában csak a politikusok világméretű összefogásával érhetünk el eredményeket, de ennél talán sokkal fontosabb az egyén, az egyes ember gondolkodásmódjának és fogyasztói viselkedésének átalakulása.
  A jelen kiadvány – melynek megírásában több felsőoktatási intézmény oktatói és kutatói vettek részt – elsődleges célja a szemléletformálás, a környezettudatos, a környezet állapotáért felelősséget érző, a potenciális szennyezést megelőző, illetve minimálisra csökkentő gondolkodásmód kialakítása. Foglalkozik a környezeti tudomány jellemzőivel, a globális problémákkal, a környezeti elemekkel, a hulladékgazdálkodás problémakörével, valamint tárgyalja a környezeti szabályozás gyakorlati megoldási alternatíváit és a fenntartható fejlődés követelményeit.
  Szerző: Medvéné Dr. Szabad Katalin

  NKE Könyvesbolt (Oktatási Épület)
  1083 Budapest, Üllői út 82.

  Dialóg Eötvös és HVG-ORAC Könyvesbolt
  1053 Budapest, Károlyi u. 17.

  Dialóg Kaptár Könyvesbolt
  7622 Pécs, Universitas u. 2/a

  Kosár tartalma

  ingyenes kiszállítás
  Pénztárhoz