hu
 • en
 • 0

  Előzetes vizsgálat - Hatásvizsgálat - IPPC (CompLex Kiadó)

  – Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!
  Hazánk EU-s csatlakozása a környezetvédelmi jogi szabályozást is sok területen állította kihívások elé. A könyv a környezeti hatásvizsgálat és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárás mellett bemutatja az IPPC-irányelvet is (IPPC = Integrált Szennyezés-megelőzés és Csökkentés), amely a nagy ipari környezethasználók környezetterhelésének megelőzését szolgáló egyik legfontosabb uniós jogintézmény.
  Szerzők: Fülöp Sándor, Magyar Emőke, Teszár László, Tombácz Endre Szerkesztő(k): Dr. Bándi Gyula
  Termék adatok
  Szerző:
  ISBN:
  9789632249155
  Méret:
  Fr/5
  Oldalszám:
  692
  Megjelenés éve:
  2007

  Megrendelés

  Nyomtatott
  4.515Ft
  Hazánk EU-s csatlakozása a környezetvédelmi jogi szabályozást is sok területen állította kihívások elé. Nemcsak a konkrét előírások és szabályok átvételére volt szükség, hanem azoknak a módszereknek, környezetvédelmi jogintézményeknek, eszközöknek az integrálására is, amelyek az Európai Unió régebbi tagországaiban már bizonyítottak. Ezért a könyv a környezeti hatásvizsgálat és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárás mellett bemutatja az IPPC-irányelvet is (IPPC = Integrált Szennyezés-megelőzés és Csökkentés), amely a nagy ipari környezethasználók környezetterhelésének megelőzését szolgáló egyik legfontosabb uniós jogintézmény. Természetesen nem hiányozhat az előzetes vizsgálati eljárás és a környezeti hatásvizsgálatok hazai szabályozásának átfogó, minden részletre kiterjedő, a hatályos jogszabályok szerinti bemutatása sem.

  A kiadvány lényege, hogy az olvasók megértsék az eljárások és módszerek sajátosságait, a vizsgálatok értelmét és célját, nem utolsósorban pedig átfogó képet kapjanak a hazai és uniós szabályozásról.

  NKE Könyvesbolt (Oktatási Épület)
  1083 Budapest, Üllői út 82.

  Dialóg Eötvös és HVG-ORAC Könyvesbolt
  1053 Budapest, Károlyi u. 17.

  Dialóg Kaptár Könyvesbolt
  7622 Pécs, Universitas u. 2/a

  Kosár tartalma

  ingyenes kiszállítás
  Pénztárhoz