hu
 • en
 • 0

  Adó 2016 magyarázatok (Penta Unió Oktatási Centrum)

  – Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

  A könyv szerzői: Dr. Bokor Csaba, Dr. Futó Gábor, Dr. Honyek Péter, Dr. Herich György, Palotai Kinga, Szatmári László, Dr. Szilovics Csaba

  Lektor: Dr. Herich György

  Az Adó Magyarázatok könyv a Magyarországon legnépszerűbb Adótan 26. átdolgozott kiadásával képez szerves egységet.

  A könyvet úgy alakítottuk ki, hogy a tanulmányaikat kezdők, az egyes részterületeken tudásukat elmélyíteni vágyók részére egyaránt elősegítse a teljes magyar adó rendszert bemutató Adótan szakkönyv anyagának a feldolgozását.

  A magyar adózás legfontosabb területei közül azadójogi alapok, az adózás rendje, a személyi jövedelemadó, a társasági és osztalékadó, az általános forgalmi adó, valamint a társadalombiztosítás egyes, nehezen érthető, vagy magyarázatra szoruló részei kerültek kiemelésre és részletes bemutatásra, elemzésre.

  Az Adó 2016 Magyarázatok könyvet a kiválasztott területek jogszabály-előkészítésében résztvevő szakemberei készítették, így azok pontosan tükrözik a jogalkotói szándékot, rávilágítva egyben az adott területek helyes megközelítésére, szakmai hátterére, kizárva a félreértelmezhetőség lehetőségét.

  Az Adótan és az Adó Magyarázatok könyvek kölcsönös hivatkozásokat tartalmaznak amelyek felhívják a figyelmet a részletesebb elemzésekre, kifejtésekre.

  Termék adatok
  Szerző:
  ISBN:
  9786155249341
  Méret:
  B/5
  Oldalszám:
  505
  Megjelenés éve:
  2016
  Kötés:
  puhakötés

  Megrendelés

  Nyomtatott
  5.980Ft

  NKE Könyvesbolt (Oktatási Épület)
  1083 Budapest, Üllői út 82.

  Dialóg Eötvös és HVG-ORAC Könyvesbolt
  1053 Budapest, Károlyi u. 17.

  Dialóg Kaptár Könyvesbolt
  7622 Pécs, Universitas u. 2/a

  Kosár tartalma

  ingyenes kiszállítás
  Pénztárhoz