hu
 • en
 • 0

  "A Svájci Labdarúgó Szövetség néhány oktatója tollat ragadott, hogy megkönnyítse a mi, vagyis az edzők feladatát. Köszönöm Bernhard Bruggmannak és kollégáinak művük érthetőségét és átgondolt egyszerűségét."
  Daniel Jeandupeux,
  a nemzeti válogatott edzője

  MINTAOLDALAKKAL!

  Előszó
  Tagadhatatlan, hogy a kapus teljesítménye kiváltja a nézők csodálatát. A fürge vetődés, a villámgyors reflexmozdulat, a kifutásnál mutatott merészség és bátorság lélegzetelállító, szinte boldogságérzést kelt a nézőben. Ki ne emlékezne Gordon Banks hihetetlen védésére, amikor Pelé rendkívül kemény fejesét hárította! Micsoda tehetség! (És hogyne emlékeznének a magyarok Grosics Gyula hihetetlen védéseire az angol csapat elleni mérközéseken. Micsoda tehetség volt ő is!)
  És mennyi edzés rejtőzik az ilyen könnyedség mögött! Mert bár a világ legsikeresebb labdarúgói kezdettől magukkal hozták a sikeres karrierhez szükséges képességeket, a szükséges tökéletességet mégis csak úgy érhették el, hogy gyakorlatok százait ismételték át ezerszer és ezerszer.
  Ez a kötet számos lehetőséget tár fel a kapusok előtt arra, miként készülhetnek fel élvezetes módon a játékra és hogy fedezhetik fel azokat a gyakorlatokat, melyek hozzásegítik őket a fejlődéshez.
  Végül az edzőnek is lesz olyan könyve, ami segít abban, hogy jobban képezze ki azt az egyetlen játékost, aki használhatja a kezét a meccs közben.
  Bár Ön e kötet alakjában egy receptkönyvet vásárolt meg, ne hagyja elveszni saját jó ötleteit a sokféle itt bemutatott gyakorlat között! Remélem, nem lustul el e könyv miatt! Továbbra is figyelje meg "egyes számozású" játékosát és azokat a gyakorlatokat ajánlja neki, melyek megfelelnek erősségeinek és gyengéinek.
  A Svájci Labdarúgó Szövetség néhány oktatója tollat ragadott, hogy megkönnyítse a mi, vagyis az edzők feladatát. Köszönöm Bernhard Bruggmannak és kollégáinak művük érthetőségét és átgondolt egyszerűségét.
  Daniel Jeandupeux,
  a nemzeti válogatott edzője

  Termék adatok
  Szerző:
  ISBN:
  9639542032
  Méret:
  fekvő A/5
  Oldalszám:
  170
  Kötés:
  kartonált

  Megrendelés

  Nyomtatott
  4.980Ft
  3.984Ft

  NKE Könyvesbolt (Oktatási Épület)
  1083 Budapest, Üllői út 82.

  Dialóg Eötvös és HVG-ORAC Könyvesbolt
  1053 Budapest, Károlyi u. 17.

  Dialóg Kaptár Könyvesbolt
  7622 Pécs, Universitas u. 2/a

  Kosár tartalma

  ingyenes kiszállítás
  Pénztárhoz